![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 1 Answers
1 Reply
؟!
2021-09-15 02:05:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#برای گرفتن ویزا
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
آیا سربازی سپاه برای گرفتن ویزا و یا پذیرش در سفارت مشکل ساز میشه کسی اطلاعی در این مورد داره؟
2021-09-01 11:21:00 #Canada [برای گرفتن ویزا] ویزا
با خدمت ممنون میشم اگر کسی اطلاعات داره، منو راهنمایی کنه من میخوام اگر بتونم پذیرش بگیرم برای ترم فال ۲۰۲۲ از طرفی همسرم سربازه و پاسپورتش برای مرداد ۱۴۰۱به دستمون میرسه برای گرفتن ویزای همراه، من به عنوان دانشجو باید وارد کانادا بشم تا بتونم برایشون ویزای همراه درخواست کنم یا توی اون یک ماهی که فرصت هست (از مرداد تا شهریور) میشه ویزای ایشون رو درخواست کرد؟ البته ایشون سرباز سپاهه این مشکلی که پیش نمیاره؟
2021-09-01 11:25:00 #Canada [برای گرفتن ویزا] ویزا
برای گرفتن ویزا آیا مدرکی مبنی بر پرداخت شهریه لازمه که ارائه بشه و باید قبل از سابمیت کردن مدارک ویزا پرداخت یه ترم شهریه رو انجام بدیم؟؟
2021-09-06 12:40:00 #Canada [برای گرفتن ویزا] ویزا
برای گرفتن ویزای ویزیتوری برای هر نفر زده ۱۳۰۰۰ تمکن مالی بعنوان پروف باید نشون بده آیا این نرخ دولتی دلار کانادا کفایت میکنه؟ ممنون اگر راهنمایی بفرمائید.
2021-09-06 13:44:00 #Canada [برای گرفتن ویزا] ویزا
برای گرفتن ویزا تحصیلی و انجام دادن کارهای سایت حداکثر چه حجمی از مدارک را میشه آپلود کرد؟ کل مدارک من شده 26 مگابایت هر کدوم هم کمتر از 3 مگابایته ممنون
2021-09-07 03:37:00 #Canada [برای گرفتن ویزا] ویزا
، زمان متوسطی که برای گرفتن ویزا میگن سه ماه هست از زمان سابمیت شروع میشه یا از زمان بایو؟ ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارین راهنمایی کنید
2021-09-07 10:01:00 #Canada [برای گرفتن ویزا] ویزا
کسی که سابقه سفر اروپا نداره شانسی برای گرفتن ویزای کانادا نداره؟ پسر عمم کانادا دانشجو هست و میتونه دعوت نامه بده برام گردش حساب بدی هم ندارم
2021-09-22 08:56:00 #Canada [برای گرفتن ویزا] ویزا
، میخواستم ببینم برای گرفتن ویزای توریستی، چقدر باید تمکن مالی ارائه بدیم و مدت تمکن باید چقدر باشه؟؟
2021-09-29 18:16:00 #Canada [برای گرفتن ویزا] ویزا
من کد رهگیری یکی از مبایعه نامه هایی که برای گرفتن ویزا به سفارت دادم و کاملا قانونی و درست هست را برای فروش ملک میخوام باطل کنم ایا افیسر ممکنه که استعلام کد رهگیری ملک را مجدد خودش بعد از گرفتن ترجمه رسمی بگیره؟
2021-10-02 10:49:00 #Canada [برای گرفتن ویزا] ویزا
من جاب افر رو تا حد مصاحبه رفتم و اوکی دادن برای ادامه ی کار باید چکار کنم ، و درچه صورت این جاب افر برای گرفتن ویزا قابل قبول هست؟
2021-10-08 09:22:00 #Canada [برای گرفتن ویزا] ویزا
، من برای کالج اقدام کردم و الان در مرحله اپلود کردن مدارک در اپلیکیشن هستم، کسیمیتونه درباره اسک بهم توضیح بده من در فایل راهنما که مطالعه کردم دیدم نوشته که باید ۷سوال پاسخ داده بشه کسی میتونه راهنماییم کنه؟
2021-08-29 15:43:00 #Canada
من میخوام از نوت های دیگران استفاده کنم من ریجکت شدم و میخوام از نوت های بقیه هم استفاده کنم اما نمیدونم کجا و چطوری نوت های بقیه رو پیدا کنم میشه لطفا راهنماییم کنید؟
2021-08-28 16:37:00 #Canada
کسی شماره ای که بتونم برا مهاجرت تحصیلی مشاوره بگیرم رو کسی داره بذاره لطفا
2021-09-02 03:17:00 #Canada
، پیشاپیش ممنون از پاسختون من میخواستم برای جابآفر و پذیرش کار اقدادم کنم ولی مشکلی که دارم اینه مدرک تحصیلی ندارم؛ کارم برنامه نویسی هست 8 ساله تخصصی دارم کار میکنم، به من گفتن مدرکی باید ارائه کنی که Wes قبول داشته باشه؛ دوتا سوال دارم، 1- ایا مدرک معادلی که الان دارن میفروشن اینا مورد قبول هست؟ 2 - چه مدرکی رو میتونم بگیرم که wes قبول داشته باشه ??
2021-08-31 02:50:00 #Canada
این پرونده منه ایلتس ۶.۵ (تمامیه مهارتها بالای ۶) دوسال گپ تحصیلی که سابقه کار مرتبط دارم معدل ۱۵.۹۶ از لحاظ تمکن مالی هم مشکلی ندارم جواب پذیرش من برای دانشگاه Concordia برای ترم زمستون، ۳ روزه پیش امده ولی شنیدم ریجکتیه ویزاش بالاست میخواستم ببینم با این پرونده شما درصد اکسپت شدنه ویزای منو چقدر میبینین ؟ به نظرتون الان دیر نیست برای اقدام کردنه ویزا ؟
2021-09-19 10:32:00 #Canada
علی آقا خسته نباشین، اکسپ من اومده و مشغول پول جور کردن برای تمکن مالی و آماده کردن مدارک هستم برای سفارت، میخواستم بدونم خودم میتونم وقت سفارت بگیرم ؟ و کارهاشو انجام بدم یا اینکه باید از یک شرکت مهاجرت کمک بگیرم؟
2021-08-30 04:25:00 #Canada